Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Έναρξη νέου ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος της W.I.N. Hellas


Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. Hellas συνεχίζει τη διοργάνωση του ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος ενδυνάμωσης, με βασικό στόχο την υποστήριξη κάθε γυναίκας που έχει υπάρξει θύμα σωματικής ή ψυχολογικής κακοποίησης. Οι συμμετέχουσες που έχουν παρακολουθήσει τα προγράμματα αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών της Οργάνωσης για τη βελτίωση της ζωής όλων των γυναικών που το έχουν ανάγκη.

Το νέο αναβαθμισμένο ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο Σύνταγμα και στον Πειραιά. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια, διάρκειας 4 μηνών τα οποία θα δίνουν σε όλες τις γυναίκες την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για την πρόληψη, όσο και για την αντιμετώπιση κάθε μορφής κακοποίησης (σωματικής, ψυχολογικής κλπ.) λαμβάνοντας στήριξη από επιστημονική ομάδα εξειδικευμένων ψυχολόγων και εισηγητών.

Η δράση της W.I.N. Hellas είναι πανελλαδική και προσφέρει μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων, κάθε είδους βοήθεια για τη θεραπεία, την ενδυνάμωση και την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση. Από την ίδρυση του, το 2006, μέχρι σήμερα, ο W.I.N. HELLAS έχει «αγκαλιάσει» περισσότερες από 2.000 γυναίκες, θύματα κακοποίησης, προσφέροντας τους τα απαραίτητα θεμέλια και φροντίδα για ένα νέο, ασφαλή τρόπο ζωής, ενώ αριθμεί περισσότερα από 5.000 μέλη. Μαζί με την εθελοντική του ομάδα δίνει καθημερινά ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης για κάθε γυναίκα.

Χορηγός του προγράμματος είναι η AVON Cosmetics και υποστηρικτές το Β΄ Διαμέρισμα Πειραιά και το Athens Synthesis Centre που προσφέρουν αφιλοκερδώς τους χώρους για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων. Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν σε όλες τις ενδιαφερόμενες.

Για προεγγραφές ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την W.I.N. Hellas: 210 8996636 (ώρες λειτουργίας 10:00-16:00), info@winhellas.gr

Πρόγραμμα σεμιναρίων:

Αθήνα

Κάθε Δευτέρα 19.00-21.00 , Athens Synthesis Centre ( Μητροπόλεως 25 & Πατρώου 8-10)

Πειραιάς

Κάθε Δευτέρα 19.00-21.00, Αίθουσα Β’ Διαμερίσματος Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου & Κουντουριώτου 55)

Στήριξε και εσύ το έργο της W.I.N. Hellas και βοήθησε να προστατευθούν γυναίκες που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον. Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο, το πρόγραμμα, τις δυνατότητες υποστήριξης και ένταξης στην εθελοντική ομάδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την W.I.N. Hellas: 210 8996636 (ώρες λειτουργίας 10:00-16:00) ή επισκεφθείτε το www.winhellas.gr


Στεφανία Σουλή
Δικηγόρος
http://www.stefaniasouli.gr/prophil/ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.