Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Αίτηση αναβαθμολόγησης γραπτών δοκιμίων των προαγωγικών εξετάσεων μαθητών ΓυμνασίουΗ κατωτέρω αίτηση κατατέθηκε από γονέα, τέλη Ιουνίου του 2014, για αναβαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων του τέκνου του, μαθητή Α' Γυμνασίου που είχε μείνει σε 6 μαθήματα και κατά συνέπεια στην ίδια τάξη. Η αναβαθμολόγηση έγινε, το παιδί εξετάστηκε σε 4 μαθήματα το Σεπτέμβριο του 2014 και πλέον μετά την επιτυχία του στις εξετάσεις φοιτά στην Β' Γυμνασίου.
Σύμφωνα με το αρ. 10 του Π.Δ. 39/2014 (Φ.Ε.Κ. 75 Α΄): «Αναβαθμολόγηση γραπτών δοκιμίων μπορούν να ζητήσουν με αίτησή τους, συνοδευόμενη με το προβλεπόμενο κάθε φορά παράβολο και μέσα σε τρεις (03) εργάσιμες μέρες από την έκδοση των αποτελεσμάτων, οι κηδεμόνες μαθητών Γυμνασίων ή οι ίδιοι οι μαθητές, εφόσον είναι ενήλικοι, που προσέρχονται σε παραπεμπτικές, επαναληπτικές ή συμπληρωματικές εξετάσεις στις εκάστοτε εξεταστικές περιόδους και απορρίπτονται.»
     
 
 
ΠΡΟΣ

Το Γυμνάσιο .…… & Αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Εκπαίδευσης, όπως νόμιμα εκπροσωπείται 

 
 ΑΙΤΗΣΗ

Του γονέα (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο) και αριθμό αστυνομικής ταυτότητας, τόπος γέννησης, τόπος κατοικίας …

       

Σας παρακαλώ να γίνει αναβαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων των εξετάσεων Μαΐου - Ιουνίου .... του παιδιού μου .....,  μαθητή της Α΄ Τάξης, στα εξής μαθήματα :  π.χ
1) Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση
2) Νεοελληνική Λογοτεχνία
3) Γλωσσική Διδασκαλία
4)  Φυσική
5) Γεωγραφία
6) Μαθηματικά

 
Επισυνάπτεται το απαιτούμενο παράβολο.

 

                         Με τιμή

                       Ο ΑΙΤΩΝ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.